sobota 28. června 2014

Recenze: Pravdivé andělské příběhy



777 poselství naděje a inspirace


http://data.bux.cz/book/023/945/0239451/large.jpg
  •          Originální název: True Angels Stories
  •          Autor: Diana Cooper
  •          Překlad: Jiří Sirotek
  •          Nakladatelství: Práh
  •          Rok vydání: 2014
  •          Počet stran: 440
  •          Vazba: Pevná

Anotace: Spisovatelka, lektorky její školy a další lidé se s námi v této inspirativní knize dělí o zážitky, při kterých se setkali se skutečnými andělskými silami. Nad některými příběhy se vám zatají dech, nad jinými udiveně zakroutíte hlavou a u mnoha z nich souhlasně přikývnete, jak je to jednoduché. Cvičení a vizualizace v této knize nám ukážou cestu, jak se otevřít zázrakům andělských říší. Doteky, vznášení se, občas legrace... Každá stránka je plná příhod připomínajících, jak andělé dokážou změnit váš každodenní život - když se na ně obrátíte.

Recenze na podobné knihy

UntitledObálka: Nádherná obálka zdobí tuhle duchovní krásku od první chvíle. Líbí se mi, že obrázek byl zachován i na hřbetu knihy.

Autorka: Diana Cooper je anglická léčitelka, terapeutka a spisovatelka. Je ředitelkou Školy andělů, organizuje Dny andělského vědomí a nabízí certifikované semináře lektorů. Zájemcům se snaží pomáhat nalézt jejich životní poslání, naplnit jejich potenciál a správně využívat zdroje osobní síly. V Guildfordu, kde žije, založila duchovní ekologickou komunitu a léčebné centrum. Díky svým kurzům a terapii už pomohla bezpočtu lidí nalézt životní poslání, naplnit jejich potenciál a posilnit jejich život.

"Víra a důvěra překonají všechny překážky." (strana 191)

Proč jsem si knihu vybrala: Věci mezi nebem a zemí mě už dlouhá léta zajímají a fascinují. Nejvíc mě baví knihy o astrologii, auře a andělech. Ne každý je z esoteriky nadšený jako já a proto mu tahle kniha může připadat naprosto mimo jeho chápání. 

Gabriel kiss goodbyeMůj kamarád dokonce o andělských příbězích uštěpačně poznamenal: "To jsou příběhy lidí, co se zhulili a dali to na papír!", takže jestli se chcete takového hodnocení ušetřit, nenechávejte knížku na nočním stolku...

"Rituály zaměřené na propuštění starých energií jsou silné a důležité." (strana 307)


Hodnocení: Kniha je rozdělená do dvou částí. První část se věnuje andělským příběhům, které jsou děleny na jednotlivé kapitoly. Každá kapitola se věnuje jinému druhu andělských vyprávění. Nacházíme kapitoly o andělské pomoci, strážných andělech i o jednotlivých archandělech. Celkem 21 kapitol plné povzbudivých příběhů od lidí, co andělskou pomoc zažili. 
http://www.duchovnipomoc.estranky.cz/img/picture/1972/zena-ve-zlate-barve.jpg 
„Když požádáte anděly, aby vám potvrdili, že vás slyšeli, tak očekávejte neuvěřitelné věci. “ (strana 114)

Druhá část (poměrně kratší) se věnuje cvičení a vizualizaci. Diana Cooper se zabývá komunikací s anděly, spirituálnímu cvičení a nechybí ani pojednání o strážných andělech. 

Jediné co trochu kazí efekt je samotný název knihy Pravdivé andělské příběhy, ze kterého cítím autorčinu potřebu obhajovat pravost příběhú. Vzhledem k tomu, co má Diana Cooper za sebou, není taková nejistota na místě. 

Je jasné, že tahle knížka není pro každého a k jejímu čtení se dostanete až ve chvíli, kdy se o celou problematiku zajímáte. Pokud stále váháte, zda vám andělé zvládnou pomoci, přečtěte si tyto příběhy.

Celkový dojem: 85 %

    http://files.mojiandele.webnode.cz/200000926-4814f490f3/pe%C5%99%C3%AD%C4%8Dko.jpg
  • Za věnování recenzního výtisku moc děkuji internetovému knihkupectví Knihcentrum.
  • Knížku si můžete objednat ZDE.
 
Zdroje:

Žádné komentáře:

Okomentovat